Menu

Mangový cheesecake

Recepty

Ingrediencie na korpus:

  • 120 g maslové sušienky
  • 50 g roztopené maslo

Krém:

  • 250 g smotanová nátierka (bánovecka, lučina..)
  • 250 ml šľahačková smotana 33%
  • 4ks plátková želatína
  • 100 g biela čokoláda
  • 250 ml mangové pyré

 Mangový cheesecake

Rýchly a chutný recept na mangový cheesecake. Recept si v spolupráci s Happy Wokom pripravila Janka.

Postup:

  1. Sušienky pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom.
  2. Natlačíme na dno formy a dáme do chladničky. Mangové pyré ohrejeme a pridáme k nim napučanú želatínu. Premiešame a necháme vychladnúť.
  3. Čokoládu roztopíme a zvlášť si vyšľaháme nátierku so šľahačkou do polotuha. Časť krému primiešame do čokolády a tak to potom celé spojíme. Nakoniec primiešame mangové pyré a zľahka to všetko premiešame a nalejeme na základ. Uložíme do chladničky aspoň na 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.
  4. Stuhnutý cheesecake nakoniec polejete mangovým pyré, ktoré netreba zahusťovať pretože má dobrú konzistenciu.

Prajeme dobrú chuť!

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke