Kimchi
Kimchi je jedným z najobľúbenejších jedál v kórejskej kuchyni. Vyrába sa kvasením rôznych druhov zeleniny, akými sú kapusta, reďkovka, uhorka, cesnak, zázvor, čili papričky Kimchi má kyslú, korenistú a pikantnú chuť, ktorá zvýrazňuje mnohé jedlá. Má tiež zdravotné výhody ako zdroj probiotík a vitamínov. Kimchi možno jesť ako prílohu, pridávať do polievok a dusených pokrmov alebo použiť ako náplň do knedlí a placiek. Kimchi sa ľahko pripravuje doma z čerstvých surovín a sklenenej nádoby.
-
Kimči z celej kapusty Jongga 2,5 kg
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 2,5 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
30,44 €
-
Kimči z krájanej kapusty biele Jongga 500g
Biele kimchi z krájanej kapusty Jongga 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
5,85 €
-
Omáčka rybacia 700 ml
Omáčka rybacia King Lobster 700 ml. Krajina pôvodu Thajsko.
Vypredané
3,47 €
-
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 500g
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
7,14 €
-
Paprika červená hrubá na kimči 1kg
Hrubá červená paprika určená na prípravu kimči, balená v množstve 1kg. Ideálna zložka pre autentický recept na tradičný kórejský fermentovaný pokrm kimči.
Vypredané
14,18 €
-
Kimči z krájanej kapusty Jongga 700g
Kimči z krájanej kapusty Jongga, 700 g – tradičné kórejské kvasené jedlo plné probiotík s pikantnou chuťou. Ideálne k ázijským jedlám aj samostatne.
Vypredané
9,02 €