Menu

Huby

Huby sú dôležitou súčasťou ázijskej kuchyne a sú známe svojimi unikátnymi chuťami a vynikajúcou výživovou hodnotou. Huby šitake, enoki, shimeji a judášovo ucho sú medzi najpopulárnejšími druhmi, ktoré sa používajú v ázijských receptoch.

Hruby šitake majú jemnú a bohatú chuť s mierne drevitou arómou, ktorá sa hodí k rôznym jedlám. Judášovo ucho má šupinatý tvar a nazýva sa tak pre svoj vzhľad pripomínajúci ucho. Má mierne sladkú chuť a môže byť použité v rôznych kuchyniach. Enoki má jemnú chuť a delikátnu štruktúru. Výborne sa hodí do jedál ako suši alebo do polievok. V ázijskej kuchyni sa najčastejšie používa v miso polievkach. Shimeji má chuť podobnú hubám šampiňónom, ale je o niečo jemnejšia. Má jemnú textúru a preto sa používa v rôznych jedlách ako je miso polievka, ramen alebo wokové jedlá. 

Tieto huby môžete použiť na prípravu polievok, kari, wokov, rizot, šalátov a mnoho ďalších ázijských jedál. Skúste ich sami a objavte ich vynikajúce chuťové vlastnosti a výživové výhody.

9 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Nákupný košík