Obaľovacie zmesi, múka, škrob
Jednou z najznámejších ázijských obaľovacích zmesí je panko strúhanka, ktorá je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická strúhanka. Panko strúhanka sa vyrába z bieleho chleba bez kôrky, ktorý sa suší a rozdrobí na drobné kúsky.
Tapioka je škrob, ktorý sa získava z koreňov rastliny manioku, ktorá pochádza z Južnej a Strednej Ameriky a používa sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov. Tapioka je bezlepková a má neutrálnu chuť, preto sa dá použiť na zahusťovanie rôznych jedál.
Ryžový papier je tenká, priehľadná placka vyrobená z ryžovej múky a vody. Používa sa hlavne na prípravu jedál ako jarné závitky alebo dim sum.
-
Vločky z tempura múky Tenkasu 50g
Vločky tempura Tenkasu 50g | Japonské cesta
Vypredané
2,90 €
-
Zmes na kórejské lievance 1 kg
Zmes na prípravu kórejských lievancov Haemul Paejon. 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
3,20 €
-
Kukuričný škrob 400g
Kukuričný škrob, vhodný na zahusťovanie. krajina pôvodu Vietnam, 400g
Vypredané
2,65 €