Fermentované omáčky a miso pasty
Fermentované omáčky a pasty sa v rôznych kultúrach používajú ako základné ingrediencie v mnohých receptoch. Majú výraznú chuť a zvyčajne sú bohaté na živiny a probiotiká.
Miso pasta je tradičná japonská pasta vyrobená z fermentovaných sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa. Táto pasta má intenzívnu slanú chuť a je plná užitočných probiotík a ďalších živín.
-
Pridať k Obľúbeným
Pasta HIKARI miso SAVOURY svetlá 300g
Pasta HIKARI miso SAVOURY svetlá, balená v 300g. Vynikajúca pasta miso so svetlou a plnou chuťou, skvelá na prípravu rôznych ázijských jedál.
Vypredané
4,17 €
-
Pridať k Obľúbeným
Gochujang fermentovaná sójová čily pasta 3 kg
Fermentovaná kórejská pasta z červenej pálivej papriky Gochujang. Krajina pôvodu Južná Kórea. V praktickom uzatvárateľnom obale s hygienickým uzáverom.
Vypredané
21,25 €
-
Pridať k Obľúbeným
Fermentovaná sójová pasta miešaná 500 g
Pasta sójová ochutená Ssamjang od renomovaného výrobcu Sempio, ktorá je zároveň vo vegánskej verzii.
Vypredané
3,47 €