Menu

Miso, Dashi

Miso a dashi sú dve základné zložky japonskej kuchyne. Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa, ktorá má slanú a sladkastú chuť. Dashi je vývar z morských rias kombu a sušených rybích lupienkov bonito. Spolu tvoria miso polievku, ktorá sa podáva ako predjedlo alebo príloha k hlavnému jedlu. Miso a dashi sú bohaté na proteíny, vitamíny a minerály a majú mnoho zdravotných výhod.

U nás nakúpite všetko, čo na chutné miso a dashi budete potrebovať.

16 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke