Bambusový naparovací hrniec priemer 15cm je vhodný na prípravu gyoza, raviol, ale aj nasej klasickéj knedle, alebo zeleniny.
Bambusový naparovač je pomerne lacným doplnok do vašej kuchynskej skrinky a je skutočne nevyhnutným kúskom pre jednotlivcov, ktorí chcú ľahkú a pohodlnú možnosť pripraviť si domáce jedlá spôsobom, ktorý zachová ich chuť, textúru, minerály a výživné látky.
Pravda je, že keď raz vyskúšate autentický bambusový parník, budete sa diviť, ako ste niekedy varili bez neho.
Koncept varenia s bambusovým parníkom je do istej miery podobný ako ked pripravujeme našu parenú knedľu. Široká panvica alebo wok naplnte asi 3 cm vody a na strednom ohni bez toho, aby bol parný hrniec na vrchu nechajte vodu prejsť varom. Parný hrniec s vrchnákom položte do woku, alebo hrnca. Vriaca voda naparí (ľahko uvarí) jedlo v bambusovom parnom hrnci. Čas, ktorý bude trvať varenie v pare, bude závisieť od konkrétneho jedla.