Kórejské tradičné ryžové víno Bek Se Ju, destilované jedinečnou metódou a obsahuje 12 druhov byliniek 375 ml, 13 % alkohol. "Bek Se" znamená 100 rokov staré. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Bekseju je tradičné kórejské saké. Je to produkt vyrobený pridaním bylinných liečiv, ako sú Gugija, Omija, ženšen a Cornus officinalis, do metódy fermentácie surovej ryže, patentovanej technológie Guksundangu, ktorá obsahuje surovú ryžu a práškový alkohol. Metóda fermentácie surovej ryže je technológia, ktorá využíva surovú ryžu a vodu s izbovou teplotou takú, aká je, bez použitia vysokého tepla, kým sa alkohol neskončí. Na rozdiel od Yakju, ktorý sa vyrába dusením ryže, nielenže ničí živiny, ale obsahuje aj veľa esenciálnych aminokyselín a vitamínov. Alkohol 13%.