Ružový zázvor nakladaný v sladkokyslom náleve Inaka 250 g. Krajina pôvodu Čína.
Ružový suši zázvor alebo Gari je vyrobený z tenkého plátku nakrájaného zázvoru a počas morenia získa svoju farbu. Suši zázvor sa tradične podáva po jedle sashimi alebo sushi, kvôli jeho jemnej mäsovej sladkosti a pretože čistí chuť medzi kúskami suši. V minulosti sa však po sushi konzumoval vraj najmä kvôli odbúraniu neblahých účinkov nečerstvých surových rýb na organizmus.
Často sa s ním stretnete v pravých sushi reštauráciách alebo v tzv. Running sushi baroch. Ružový zázvor slúži na neutralizáciu chuti medzi jednotlivými kúskami sushi. Skrátka aby ste si dokázali vychutnať každé sústo, kde sú napríklad rôzne typy rýb, zázvor Vám jednoducho neutralizuje chuťové poháriky a Vy si tak môžete každé sústo naplno vychutnať.
V niektorých prípadoch dochádza k zámene gari a beni shogi, teda červeného nakladaného zázvoru. Kúsky zázvoru sú v tomto prípade marinované v náleve, ktorý ostáva po nakladaní marhúľ umeboshi. Červenú farbu mu dodávajú lístky perilly. Na rozdiel od gari má ostrejšiu a výraznejšiu chuť. Ako jeden z najobľúbenejších zázvorov sa v japonskej kuchyni používa veľmi často. Dopĺňa hovädzie mäso s ryžou, slané palacinky alebo opekané rezance.