Thajská omáčka Yum Yentafo Lobo 60 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Kombinácia štýlu varenia hovädzieho mäsa medzi východom a západom ilustruje toto jedlo. Zatiaľ čo ázijskí ľudia boli známi tým, že v staroveku nikdy neuvarili veľký kus steaku, moderní thajskí kuchári sledujú západ, ale zachovávajú si svoj vlastný tradičný výber korenia. Takým je aj táto omáčka Yum Yentafo.
Nazývaný aj ako ružová omáčka na rezance, ktorá je charakteristická ružovou farbou a jemne sladkou chuťou, do ktorej sa namáčajú thajské ryžové rezance.
Recepty:
Osmažte krevety, ryby, kalmáre a zmiešajte všetko s obsahom tohto balíčka. Pridajte nakrájaný stonkový zeler, cibuľu a povarte 2 minúty. Zasypte baby špenátom a odstavte. Môžete podávať s osmaženou ryžou, fritovanými rezancamy, alebo ako šalát. Dobrú chuť.
1 €
0,83 € bez DPH