Jemne korenená pasta na prípravu indonézskych rezancov Mee Goreng Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Mee goreng je vyprážané rezancové jedlo z Indonézie z pšeničných rezancov. Tradične sú rezance ochutené čili pastou, alebo bylinkovou pastou z červených čili papričiek. Ingrediencie ako sušené krevety, kajenské korenie, sójová omáčka a šalotka vytvárajú jedinečnú indickú chuť. Použite pastu Asian Home Gourmet Indonesian Mee Goreng s čerstvými ingredienciami podľa vlastného výberu, ako je mäso, zelenina alebo morské plody. Variácie: Ak máte málo času na varenie, môžete použiť Asian Home Gourmet Indonesian Mee Goreng na prípravu jednoduchého jedla s instantnými rezancami. Koreninové pasty Asian Home Gourmet neobsahujú zvýrazňovače chuti ani umelé farbivá a konzervačné látky.
Indonézsky Mee Goreng (3porcie):
Zloženie:
1 balíček indonézskej pasty Mee Goreng
3 lyžice rastlinného oleja
1 veľká cibuľa, nakrájaná na plátky
250 g morských plodov
150g sušené vaječné rezance alebo rezance Hokkien
2 paradajky, na štvrtky
1 - 2 vajcia (rozšľahané)
šalát ako obloha
Pokyny na varenie:
1. Olej zahrejte v nepriľnavom woku alebo panvici na stredne vysokej teplote. Pridajte cibuľu a morské plody, restujte 2 minúty
2. Pridajte rezance a Mee Goreng pastu. Za stáleho miešania restujte 2 minúty. Zmes natlačte na jednu stranu woku
3. Pridajte vajcia a urobte omeletu cca 1 minútu a vmiešajte ju do rezancov. Pridajte paradajky a pražte ich ďalšiu minútu.
Tipy na varenie: Namiesto morských plodov sa môže použiť mleté kuracie, jahňacie alebo hovädzie mäso. Namiesto vaječných alebo Hokkienových rezancov sa môžu použiť sušené ryžové rezance.
1,74 €
1,45 € bez DPH