Bambusový naparovací hrniec, po slovensky parník priemer 25 cm je vhodný na prípravu gyoza, raviol, ale aj nasej klasickéj knedle, alebo zeleniny.
Bambusový naparovač je pomerne lacným doplnok do vašej kuchynskej skrinky a je skutočne nevyhnutným kúskom pre jednotlivcov, ktorí chcú ľahkú a pohodlnú možnosť pripraviť si domáce jedlá spôsobom, ktorý zachová ich chuť, textúru, minerály a výživné látky.
Pravda je, že keď raz vyskúšate autentický bambusový parník, budete sa diviť, ako ste niekedy varili bez neho.
Bambusový parák využijete pri príprave mäsa, zeleniny alebo plnených taštičiek v pare. Naparovanie sa v poslednej dobe stalo veľmi populárnym spôsobom prípravy jedla. Vďaka vareniu v pare si potraviny uchovajú svoju farbu, chuť, výživné látky, minerály a vitamíny. Pred prvým použitím paráka jednotlivé diely dobre umyte horúcou vodou. Pripravte si panvicu wok alebo iný vhodný hrniec a priveďte v ňom k varu asi 2 - 3 cm vody na dne. Do jednotlivých poschodí bambusového paráka naskladajte potraviny, ktoré chcete pripravovať, dochuťte je korením alebo bylinkami a následne jednotlivé poschodia naskladajte na seba. Posledný diel paráka prikryte pokrievkou a celý parák potom vložte do hrnca s vriacou vodou a nechajte potraviny preparovať podľa potreby.
Upozornenie
Bambusový parák sa neodporúča umývať v umývačke. Po použití parák opláchnite vodou alebo utrite mokrou handričkou a nechajte poriadne vyschnúť.
Čo je obsahom dodávky
Pri objednaní tohto produktu obdržíte bambusový parák (2 diely plus pokrievka) o rozmere 25 cm v priemere.
Parametre
Materiál: Bambus.
Rozmer: Priemer 25 cm
Použitie: Na varenie zeleniny, mäsa, plnených taštičiek a knedlíkov v pare.
Krajina pôvodu: Čína.