Tento tovar je mrazený, posielame ho len na vlastnú zodpovednosť zákazníka! Hneď po doručení odporúčame z konzumovať, NESKLADOVAŤ!!!
Solené fermentované krevety
Saeujeot 새우젓
V kórejskej kuchyni sa používajú rôzne solené a fermentované morské plody (jeotgal) a bežnou a všestrannou ingredienciou sú solené fermentované krevety. Majú hlbokú chuť, takže sa používajú na dochucovanie mnohých kórejských jedál namiesto soli. Mnoho Kórejcov pri výrobe Kimchi používa tieto solené fermentované krevety.
Fermentovaný krevetový solený a mrazený mix na výrobu Kimči. Ak pri výrobe kimči používate aj Fish sauce, odporúčame pred použitím krevetky premyť vodou cez sitko, aby ste produkt zbavili soli. Skrátka aby ste výsledny produkt nepresolili.
7 €
5,83 € bez DPH