Ryžové fusilli sú vynikajúcim príkladom spojenia tradičného tvaru cestovín s ázijskými surovinami. Tieto špirálovité cestoviny sú vyrobené z čistej ryžovej múky, vďaka čomu sú prirodzene bezlepkové a vhodné aj pre osoby s celiakiou či intoleranciou na lepok. Ich jemná, nevtieravá chuť krásne dopĺňa rôzne druhy omáčok, zeleniny či mäsa.
Fusilli tvar je obľúbený najmä pre svoju schopnosť zachytiť viac omáčky v každom závite, čím sa chuť jedla ešte viac zvýrazní. V ázijskej kuchyni sa ryžové fusilli využívajú nielen v teplých jedlách, ale aj v osviežujúcich studených šalátoch či kreatívnych fusion receptoch.
Ich výhodou je aj jednoduchá príprava – stačí ich niekoľko minút povariť a sú hotové. Vďaka ľahkej stráviteľnosti sú ideálne pre deti, starších ľudí či tých, ktorí preferujú ľahké a výživné pokrmy. Navyše, neobsahujú žiadne konzervanty ani umelé prísady.
Ryžové fusilli sa stávajú čoraz populárnejšou súčasťou moderného zdravého stravovania. Či už ich pripravíte ako prílohu, hlavné jedlo alebo ako súčasť ázijského receptu, vždy prekvapia svojou univerzálnosťou a príjemnou textúrou. Doprajte si chuť Ázie v tradičnom európskom tvare.
Viac z kategórie

3,50 €
2,94 € bez DPH
Nový komentár