Tento produkt sa vám môže hodiť na recept: Udon rezance s kuracím mäsom
Táto sójová omáčka používa iba organické sójové bôby, na rozdiel od bežnej sójovej omáčky, ktorá je vyrobená zo sójových bôbov a pšenice, a ľudia, ktorí sú alergickí na pšenicu, môžu tento výrobok bezpečne používať. Vysoká koncentrácia sóje dodáva Tamari jedinečné vlastnosti. Vášmu receptu môžete pridať bohatšiu chuť.
V Japonsku je Tamari jedným z piatich typov sójových omáčok, ktoré na trhu existujú. Tamari, väčšinou varené v regióne Chubu, je v porovnaní s inými druhmi sójovej omáčky veľmi odlišné a odlišné. Hlavný rozdiel medzi bežnou sójovou omáčkou a Tamari je v tom, že používa málo až žiadnu pšenicu. Mnohí si môžu myslieť, že Tamari znamená „bezlepkový", ale technicky to znamená, že na výrobu sójovej omáčky používa menej pšenice ako sóje. Kikkoman nepoužíva ŽIADNU pšenicu a je úplne 100% bezlepková, takže pre tých, ktorí sa obávajú konzumácie lepku, je táto sójovka skvelou voľbou.
Bezlepkové tamari sa skladá iba zo soli, vody a sóje. Bielkoviny zo sóje sa v procese varenia menia na Umami. V porovnaní s bežnou sójovou omáčkou nie je chuť len bohatšia, ale aj textúra je hustejšia, pričom je zachovaná hladká a jemná harmonická rovnováha, ktorú všetka sójová omáčka Yamasa obsahuje.
Ak by ste chceli rozšíriť svoje znalosti o sójovej omáčke, Tamari je určite skvelá položka na začiatok. Nielenže je bezlepková, ale je známe, že chuť Tamari je menej slaná ako bežná. Sójová omáčka Tamari je omáčka, ktorá môže pomôcť ešte viac zvýšiť vôňu a jedinečnosť jedla. Je to určite druh sójovej omáčky, ktorá je unikátna chuťou a vďaka ktorej sa budete vracať po ďalšie.
4,60 €
3,83 € bez DPH