Profesionálna panvica pre reštaurácie aj domácnosť. Použijete ju všade tam kde sa vyžaduje profesionálny štýl varenia, toto je najlepšia panvica pre vaše tamagoyaki.
Panvica je vyrobená z medi, prenáša rovnomerné teplo na vajcia, čo uľahčuje varenie.
Panvica je vyrobená v Japonsku, čo by vám malo napovedať, že ide o vysoko kvalitný produkt.
Využitie
Panvička je určená na prípravu vaječnej omelety (tamago yaki), ktorú potom môžete zarolovať do maki sushi alebo použiť na nigiri sushi. Vaječnú omeletu si pripravíte tak, že do misy rozklepnete 3 vajíčka a pridáte trošku cukru a štipku soli. Môžete pridať ešte 20 ml vývaru dashi, 1 lyžičku ryžového vína mirin, 1/2 lyžičky saké a pár kvapiek sójovej omáčky. Vaječnú zmes zľahka premiešajte, aby sa jednotlivé suroviny prepojili. Pozor, nešľahajte vaječnú zmes do peny. Potom dajte vaječnú zmes na 2 hodiny do chladničky. Rozpáľte panvičku, ktorú ste predtým ľahko potreli rastlinným olejom na vyprážanie, a 1/4 vaječnej zmesi nalejte na panvičku. Akonáhle zmes zatuhne, preložte ju na tretinu a mierne nadvihnite, opäť panvičku mierne potrite olejom a nalejte ďalšie 1/4 vaječnej zmesi a postup opakujte. Pri treťom a štvrtom opakovaní už omeletu preložte len na polovicu. Hotovú omeletu si vytvarujte do úhľadného tvaru, vyklopte ju na tanier a nechajte vychladnúť.
Upozornenie
Panvička sa neodporúča umývať v umývačke. Po použití panvičku iba opláchnite vodou a utrite do sucha.
Čo je obsahom dodávky
Pri objednaní tohto produktu obdržíte medenú profi panvičku o rozmere 18 cm x 18 cm x h3,5cm a drevenú pokrývku.
Parametre
Materiál: medený povrch, drevená rúčka a drevená pokrievka.
Rozmer: 18 cm x 18 cm.
Použitie: Na prípravu vaječnej omelety (tamago yaki).
Krajina pôvodu: Japonsko.
Ako sa o panvicu starať?: Umyte panvičku, usušte ju dosucha a potrite ju tenkou vrstvou rastlinného oleja.
70 €
58,33 € bez DPH