Kuracie Chow Mein - Symfónia na tanieri.
Sú jedlá, ktoré lahodia chuťovým pohárikom, a potom sú jedlá, ktoré vystihujú samotnú podstatu kulinárskeho umenia. Chow Mein - symfónia chutí, tanec textúr a klenot z pokladnice čínskej kuchyne.
Pripravte si spolu s nami kuracie chow mein, ktoré prekoná aj tie najlepšie jedlá z čínskych reštaurácií, s použitím čerstvých surovín! Toto populárne jedlo jednej panvice vás dostane svojim šťavnatým kuracím mäsom, chrumkavou zeleninou a sýtymi rezancami, ktoré sú doplnené bohatou a aromatickou omáčkou.
Pri varení sa nechajte inšpirovať videoreceptom, ktorý sme pre vás natočili.
Postup prípravy:
- Kuracie mäso nakrájame na plátky, vložíme do misky a pridáme korenie papriky, čierne korenie, cesnak, dark sójovú omáčku a sezamový olej.
- Všetko spolu zamiešame a necháme marinovať cca 30 minút. pokiaľ kuracie prsia nechytia farbu hnedú farbu.
- Kým sa mäso marinuje, pripravíme a nakrájame si zeleninu.
- Následne mäso opražíme na strendom ohni po dobu 6-8 min. na panvici. Odoberieme mäso z panvice a pridáme do panvice nakrájané papriky, cibuľku, oprážame cca 5 min.
- Následne pridáme nastrúhaný zázvor, light sójovú omáčku, rybaciu omáčku a trošku ryžového octu.
- Ku koncu pridáme rezancea nakoniec mäso.
- Ozdobíme sezamovými semiačkamy a chilli vločkami a klíčkami.
Prajeme vám dobrú chuť!