Menu

Kuracie panang curry

Recepty

Ingrediencie:

Príloha:

 

Kuracie Panang Curry

Kuracie panang curry je jedným z najobľúbenejších thajských jedál, ktoré sú kombináciou jemnej pikantnosti. Obsahuje lahodnú krémovú kokosovú omáčku, ktorá je obohatená o voňavé thajské bylinky a koreniny. Tradične sa podáva s ryžou, čo umožňuje vyniknúť jeho chute. Vďaka tomuto receptu si prinesiete kúsok Thajska priamo na váš stôl.

Tento recept v spolupráci s HappyWokom pripravila kristy.food. 

 

Postup prípravy:

  1. Mäso očistíme a nakrájame na menšie kúsky.
  2. Papriku a očistenú cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  3. Vo woku rozpálime olej. Akonáhle bude olej rozpálený, pridáme kuracie prsia. Mäso zľahka osolíme a orestujeme dozlatista. Keď máme mäso orestované, pridáme cibuľu, papriku, edamame, prelisované strúčiky cesnaku , nastrúhaný zázvor a curry pastu.
  4. Restujeme za stáleho miešania cca 3 min. Pridáme arašidové maslo, cukor, vývar, kokosové mlieko, rybaciu omáčku, limetkovú šťavu a limetkové listy. Všetko spolu poriadne premiešame a varíme na miernom ohni cca 10 min. do stuhnutia omáčky.
  5. Posypeme orechami, koriandrom a môžeme podávať s uvarenou ryžou

Prajeme dobrú chuť! 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke